In Niet gecategoriseerd

De Buurtkantine is vanaf vandaag weer geopend na de zomervakantie!
We hopen dat jullie dorst hebben want we hebben nu een heel bijzonder speciaal bier:  BUUR, het allereerste buurbier om te vieren dat de mooie, Amsterdamse stichting Burennetwerk dit jaar 10 jaar bestaat.
Een heerlijk witbier van 5,5%, fris van smaak met een subtiele bitterheid en een zweem van citroen en sinaasappel.

Gebrouwen door Brouwerij Kleiburg. Perfect om samen met je buren mee te proosten. Op ons mooie Mokum, op de zon op je bol, die gewonnen wedstrijd, op goede buren die altijd voor elkaar klaar staan, of gewoon op die eerste ijskoude slok. Smaakt naar meer? Dat komt goed uit, want van ieder verkocht BUURTJE… eh, biertje dus, gaat een percentage naar Burennetwerk. Zo zorgen we er samen voor dat nog meer buren met elkaar verbinden. 

Smaakt naar nog meer? Sluit je aan bij het netwerk van Amsterdamse goede buren en pak zo nu en dan een burenvraag op. https://www.burennetwerk.nl/

Kom snel proeven bij ons in de Buurtkantine!

Update november!
Houd voor het meest actuele speciaal bier onze facebookpagina in de gaten.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search